fbpx

Termeni și condiții

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii şi condiţiile de accesare a site-ului https://trofez-print.ro şi de plasare a comenzilor.

  • Termeni și definiții

Trofez- Print – este denumirea comercială a EXCELLENTFURNITURE SRL

Vanzator – Trofez-Print

Site – magazinul online gazduit la adresa https://trofez-print.ro/

Cumparator – orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau persoana/entitate juridica care isi face un cont pe site-ul https://trofez-print.ro/

Client – orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau persoana juridica ce obține acces la continutul de pe site-ul https://trofez-print.ro/ sau care ajunge la un acord de utilizare cu Trofeez prin crearea și utilizarea unui cont

Utilizator – orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani sau persoana juridica care este inregistrata pe site-ul https://trofez-print.ro/ cu un cont pentru care si-a dat acordul cu privire la aspectele prevazute de Termeni si Conditii

Cont – sectiunea site-ului alcatuita dintr-o adresa de e-mail si o parola prin care cumparatorul transmite comanda. Contul contine totalitatea informatiilor acordate de client/cumparator, istoricul cumparatorului de pe site-ul https://trofez-print.ro/ (precum comenzi ori facturi fiscale, etc.). Utilizatorul are responsabilitatea de a se asigura corectitudinea, veridicitatea și actualizarea informațiilor introduse de către acesta. 

Cos – parte din Cont prin care cumparatorul/utilizatorul adauga produse pe care doreste sa le achizitioneze (in momentul adaugarii sau ulterior).

Comanda – document electronic ce reprezinta forma de comunicare dintre Vanzator si Cumparator. Prin Comanda, Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe Site.

  1. Drepturi de autor

Totalitatea materialelor postate pe acest site (imagini, texte, logo, elemente grafice) sunt proprietatea EXCELLENTFURNITURE SRL şi/sau a producătorilor/furnizorilor săi şi sunt protejate de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996), fiind interzisă reproducerea sau utilizarea lor fără acordul scris al proprietarului.

Extras din Legea 8/1996

“Art. 1. (1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau științifice, precum și asupra altor opere de creație intelectuală este recunoscut și garantat în condițiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului și comportă atribute de ordin moral și patrimonial.

(2) Opera de creație intelectuală este recunoscută și protejată, independent de aducerea la cunoștință publică, prin simplul fapt al realizării ei, chiar neterminată.

Art. 7.  Constituie obiect al dreptului de autor operele originale de creație intelectuală în domeniul literar, artistic sau științific, oricare ar fi modalitatea de creație, modul sau forma de exprimare și independent de valoarea și destinația lor.”

Orice abuz va fi adus la cunoștința autorităților, inclusiv raportare către Google pentru “duplicate content”.

  1. Securitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, EXCELLENTFURNITURE SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor şi produselor conform ofertei curente, emiterea facturilor în numele clienţilor şi conform comenzilor acestora şi promovarea produselor prin acţiuni specifice de marketing (mail, newsletter, telefonic). 

Dacă doriți să fiți clientul nostru, atunci este necesar să ne furnizați datele corecte pentru a putea identifica destinatarul produselor furnizate şi pentru emiterea facturilor pe numele dvs. (în calitate de client).

Refuzul determină imposibilitatea furnizării produselor comandate.Vă asigurăm că toate informaţiile înregistrate în sistemul nostru vor fi prelucrate doar în scopurile menționate mai sus. 

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. 

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitati ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la trofezprint@gmail.com sau în scris la adresa:

EXCELLENTFURNITURE SRL, Soseaua Nicolina 30 Bloc 961, scara B, Iași, România

  1. Conţinut site

Fotografiile prezentate pe site au caracter informativ şi nu constituie obligativitate contractuală, putând exista diferenţe faţă de produsul real. EXCELLENTFURNITURE SRL îşi declină răspunderea pentru orice defecţiuni tehnice sau erori de orice natură în prezentarea informaţiilor de pe site şi pentru orice posibile daune aduse utilizatorului ce ar putea decurge din aceasta.

EXCELLENTFURNITURE SRL îşi declină responsabilitatea pentru conţinutul site-urilor la care ajung utilizatorii prin link-uri de pe site-ul https://trofez-print.ro/ . Proprietarii acestor site-uri deţin exclusiv şi integral răspunderea pentru informaţiile furnizate.

  1. Plasarea comenzii

Clientul poate efectua comanda produselor de pe site, plasandu-le in cos. Comanda se finalizeaza efectuand plata prin modalitatile indicate. Daca produsul este disponibil in stoc, acesta este disponibil pentru achizitionare. Pentru a inregistra o comanda este necesar ca aceasta sa fie finalizata cu succes. In caz contrar, bunul nu poate fi rezervat, iar comanda nu poate fi inregistrata.

  1. Solutionarea litigiilor

Orice neînţelegere apărută între EXCELLENTFURNITURE SRL şi clienţii https://trofez-print.ro/ va fi soluţionată pe cale amiabilă, în caz contrar apelându-se la instanţele române de judecată, din raza judetului Iasi.

Prin înscrierea pe site-ul https://trofez-print.ro/  vă exprimaţi fără echivoc acordul faţă de termenii şi condiţiile prezentate mai sus, fapt ce are valoare contractuală. Respectivul contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către EXCELLENTFURNITURE SRL (telefonic sau prin email).