fbpx

Despre Noi

Suntem dedicați oferirii de soluții de tipărire și personalizare de înaltă calitate, concepute pentru a ajuta nu doar companiile dar și persoanele fizice să își exprime unicitatea prin produse vizuale remarcabile. Ceea ce ne deosebește este faptul că toate produsele noastre sunt realizate intern, în propriul nostru centru de producție, fără a externaliza nicio parte a procesului. Această abordare ne permite să garantăm calitatea, rapiditatea și profesionalismul pentru fiecare comandă.

Trofez Print combină arta și tehnologia pentru a crea produse de calitate. Cu utilaje performante, ne asigurăm că fiecare detaliu este pus în evidență, făcând fiecare produs remarcabil, fie că vorbim de etichete autoadezive, flyere, mape, plicuri, cataloage, autocolante etc. Oferim o gamă vastă de opțiuni de personalizare, permițând clienților să creeze produse care reflectă cu adevărat viziunea și brandul lor. În plus, echipa noastră este pregătită să îți ofere un design unic și creativ.

Sloganul nostru “Rapid. Relevant. Remarcabil.”, nu este doar o promisiune, ci standardul la care ne măsurăm succesul. Ne străduim să oferim produse care nu sunt doar rapide și relevante pentru nevoile tale, ci și remarcabile în fiecare detaliu.

Descoperă astăzi cum putem crea împreună lucruri, care nu doar că spun o poveste, ci și o evocă. Fii rapid, fii relevant, fii remarcabil.

Livrare rapida

oriunde in tara

Reduceri

la cantitati

Produse

pentru orice tip de eveniment

Personalizare

tip UV, Gravura, Sublimare

Design

Unic

Testimoniale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat