fbpx

Autocolante personalizate pentru orice suprafata

La Trofez Print, oferim servicii de personalizare și tipărire de autocolante de înaltă calitate, potrivite pentru o varietate de aplicații și nevoi. Avem autocolante albe sau transparente, potrivite pentru utilizare interioară sau exterioară. Pentru situații în care dorești o ușoară schimbare, avem autocolante removabile, care se pot dezlipi ușor fără a lăsa urme. Suntem specializați în decuparea autocolantelor în orice contur. Acest lucru înseamnă că ai libertatea de a crea forme și dimensiuni personalizate. Fie că dorești autocolante rotunde, pătrate, ovale sau oricare alt tip de formă sau contur, le putem produce cu ușurintă.

Oferim servicii de design gratuit pentru a-ți asigura că autocolantele tale vor avea aspectul dorit. Cu ani de experiență în design grafic, te vom ghida și pentru a crea un design care să se potrivească perfect preferințelor tale.

Cu un proces de comandă simplificat, livrare rapidă în toată țara și opțiunea de a crea autocolante cu design-ul tău sau de a beneficia de servicii de design profesionist, suntem alegerea corectă pentru autocolantele personalizate care adaugă valoare afacerii tale.

Indiferent unde te afli în țară, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la livrare. Livrăm autocolantele personalizate direct la tine, la sediu sau la locația dorită.

Formular de Oferta

Cere o oferta personalizata
Locatie

Strada Aleea Nicolina 13 Etaj 1 Iasi, Romania

Telefon 0755 032 249
  • Persoană Juridica
  • Persoană Fizică